BODY & BRAIN BOOST

Een dag van stilstaan en groeien voor vrouwen.

Heb jij de neiging om overal je schouders maar onder te zetten? Je eigen grenzen uit het oog te verliezen omdat er vooral zoveel nodig is en móet voor anderen? En…wie zorgt er voor jou?

Heb je behoefte om eens stil te staan. Stil te staan om te groeien. Even een stap uit de ‘waan van de dag’. Je eigen vicieuze cirkel eens van een afstand bekijken. 

Stilstaan bij WIE jij bent en WAT jij wilt. En HOE je dit kunt realiseren.

Leer je brein beter begrijpen en het in te zetten richting jouw doelen. Je lichaam vertelt jou een heleboel, het zal je uiteindelijk laten voelen WAAR het wringt. Met het samenbrengen van jouw ‘body & brain’ zul jij anders naar jezelf leren kijken en daarmee naar jouw omgeving; jouw gezin, je werk, je bedrijf, jouw familie(systeem). Wil jij..

💡…je grenzen beter leren aangeven  

💡…meer balans en regie creeëren in jouw dagelijkse leven

💡…een leven zonder al te veel gedoe?

💡…belemmerende gedachten los kunnen laten

💡…van nooit genoeg naar goed genoeg 

💡 …meer zelfvertrouwen en beter je positie in kunnen nemen

Samen met mijn collega coach Steffie van Veen (inspirator & motivator voor vrouwen) organiseer ik de training Brain & Body Boost.

Startend bij je zelfbeeld kom je steeds dichter bij de kern van WAT jij wilt en HOE je dit kunt realiseren. Zaadjes planten en groei gegarandeerd! Groei in je persoonlijke ontwikkeling, richting je doelen, binnen je werk en/of bedrijf!

– Boost voor je zelfvertrouwen –

– Boost voor het terugpakken van de regie –

– Boost voor een leven zonder al te veel gedoe –

– Boost voor je vitaliteit –

De eerstvolgende Body & Brain Boost staat gepland op 21 mei aanstaande. We hebben nog maar een paar plekken beschikbaar.  

Gun jij jezelf, jouw vriendin, jouw moeder, werkneemster, collega deze dag? Deze dag is in een investering in jou zelf, waarbij jij jouw geluk weer voor ogen ziet en inzichten meekrijgt waar je voor de rest van je leven wat aan hebt.

Ben jij erbij? Neem contact met me op, ik vertel je graag meer!

BODY & BRAIN BOOST VOOR BEDRIJVEN

Geluk leidt tot succes, en niet andersom.

Gelukkige werknemers werken beter samen, zijn efficiënter, presteren beter en zijn minder vaak ziek. Vitaliteit, inzetbaarheid en ziekteverzuim; voor de meeste organisaties en bedrijven veel besproken onderwerpen. Zeker in deze periode wordt er veel van ons, als werknemer én werkgever, gevraagd. Het kan best lastig zijn om oog te houden voor het welzijn van je werknemers. Wanneer er bij iemand iets wringt, zaken niet worden uitgesproken, signalen niet worden opgepikt, dan liggen zaken als miscommunicatie en frustraties op de loer. 

Ook hier geldt dat uiteindelijk het lichaam zal laten voelen waar het wringt, vaak als iemand al ver over zijn/haar grenzen is gegaan. En daar zit écht niemand op te wachten.

Een goed functionerend, succesvol team start dan ook bij elke werknemer zelf. Verantwoordelijkheid nemen, eerlijke (lastige) gesprekken aangaan, steviger staan en groeien in je rol/functie, je uitspreken over je waarden en drijfveren, helder en bewuster communiceren en je grenzen beter leren voelen en aangeven.

Met zelfreflectie creëer je inzicht en (weer) regie over je eigen leven. Bewuster worden van eigen ‘triggers’. Het anders leren kijken naar jezelf en daarmee naar jouw (werk)omgeving, jouw team, jouw collega’s.

Leidinggeven aan teams is ons beiden niet vreemd. Met Steffie’s managementervaring binnen zorg & welzijn en mijn brand- en sales management ervaring binnen het bedrijfsleven komen we al snel tot de kern van wat er speelt. We stemmen de inhoud van de Body & Brain Boost training altijd af op het desbetreffende (vraagstuk van het) bedrijf/organisatie

Creëer voor jouw werknemers de gelegenheid om de beste versie van zichzelf te worden!