ERVARINGEN

- Loopbaancoaching -

Nadat ik voor mijzelf had bedacht dat ik mijn carrière op een andere wijze wilde voorzetten ben ik bij Lottie (COACH A LOT) een loopbaantraject gestart. Met een aantal praktische oefeningen en fijne gesprekken hebben we in kaart gebracht wat mijn persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en behoeften zijn.
Het is heel fijn om gesprekken te hebben over de echte drijvers in je leven in plaats van alleen te zoeken naar een logische vervolgstap in mijn carrière. Lottie heeft een hele fijne en heldere communicatiestijl en geeft waardevolle inzichten over hoe je je kunt oriënteren op een volgende stap in je carrière. Daarnaast heeft Lottie niet één bepaalde methode die leidend is in het coachingstraject, maar heeft zij meerdere methodes en tools die hele nuttige inzichten geven over je persoonlijke drijfveren.
Deze loopbaancoaching kan ik iedereen aanraden!
Vrouw I 38 jaar
- Jurist -

- Online coachtraject -

De coaching sessies met Lottie hebben mij een vernieuwende blik, inzichten en vooral handvatten gegeven waarmee ik meer balans in mijn leven heb kunnen krijgen. De sessies heb ik als heel prettig ervaren.
De gesprekken met Lottie waren heel fijn, hierbij was de communicatie heel open en duidelijk, maar vooral ook warm en inlevend. Ze luistert goed en stelt je op je gemak. Ze geeft je rust en ruimte maar weet je wanneer dat nodig is toch bij de les te trekken. Opdrachten worden heel duidelijk uitgelegd vaak met voorbeelden uit haar eigen ervaring waardoor de opdracht makkelijk te begrijpen is en je er direct ermee aan de slag kan Lottie is een professionele, warme, "down-to-earth" coach die ik iedereen aan kan raden op het moment dat je meer balans nodig hebt op het gebied van je persoonlijke leven en/of loopbaan.
Marloes I 32 jaar
- Manager modebranche -

Wil je zelf ervaren wat coaching of training voor jou kan betekenen. Zet die eerste stap richting verandering en neem vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je graag meer. 

- Persoonlijke coaching -

In gesprek met Lottie voel ik me ontspannen en volledig veilig. Ze maakt de tijd om mij op mijn gemak te stellen en hoort me.
Dat gevoel van er mogen zijn zoals je bent komt terug in alle gesprekken. Zonder oordeel en zonder ‘onder de tafel technieken’ laat Lottie mij daar waar ik zelf tot inzicht kom. Zij stelt de juiste vragen die mij aan het denken zetten. Ik behoud hierdoor altijd de regie over mijn eigen proces en dat is erg waardevol. Na een gesprek met Lottie voel ik mij altijd sterk en krachtig, zelfs op de meest kwetsbare momenten. Lottie heeft mij de afgelopen tijd geholpen om te durven zijn wie ik ben en om te staan waarin ik geloof.
Dat heeft mij ook geholpen in het starten van mijn eigen bedrijf. Zij hielp mij te concretiseren wat de kern van mijn bedrijf is en ze heeft mij begeleid bij het profileren vanuit authenticiteit én vanuit een commercieel oogpunt. Van het voorbereiden van een pitch tot het gebruik maken van mijn netwerk, vormgeving van mijn website en teksten; we hebben zoveel facetten doorlopen. Lottie heeft mij verrijkt, mijn zelfbeeld alleen maar positiever gemaakt. Een kanjer van een coach en iemand die ik altijd zou aanraden in mijn persoonlijke netwerk, maar absoluut ook in mijn zakelijke. Super sensitief, warm en tegelijkertijd direct en deskundig. Een fijne combinatie bij een hele fijne coach!
Vrouw I 28 jaar
- Startend zelfstandig onderneemster -

- Zakelijke coaching -

Lottie heeft mij anders leren kijken naar mijn leidinggevende rol en hoe ik dingen gedaan moest krijgen binnen mijn team. Er heerste onrust binnen mijn team en de resultaten bleven achter. Ze is een aantal dagen intensief aan de slag geweest binnen het bedrijf. Ze heeft zowel met het team als met mij uitvoerig gesproken. Ik heb haar werkwijze als zeer fijn, scherp, professioneel en doortastend ervaren. Ze heeft het vermogen om snel haar vinger te kunnen leggen op de kern van de zaak. Soms lastige dingen op een constructieve manier bespreekbaar te kunnen maken én over te gaan tot actie!  Daarbij neemt Lottie alle facetten van het bedrijf onder de loep. Ook wat betreft positionering, branding en de communicatie van de verschillende merken heb ik haar suggesties ter harte genomen. Binnen het team is echt iets veranderd en dat zie je ook terug in de resultaten.

Ook hebben wij samen veel gesprekken gevoerd.  Ik wilde meer áán dan ín mijn bedrijf werken. Maar daarin liep ik ook tegen een aantal beperkingen aan. Lottie heeft mij met een paar gesprekken enorm geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen proces. En concrete handvatten meegegeven hoe ik steeds meer kon toewerken naar mijn doel. Inmiddels ben ik al heel goed op weg.  We plannen nog regelmatig een gesprek in samen. Ik zie haar als sparringpartner, die met wat meer afstand naar de zaken kijkt, luistert en kritische vragen stelt. En daarmee weer een ander licht op de zaken schijnt.
Man I 52 jaar
- Ondernemer in de modebranche -