BODY & BRAIN BOOST

Een dag van stilstaan én groeien voor particulieren en teams!

Heb jij de neiging om overal je schouders maar onder te zetten? Je eigen grenzen uit het oog te verliezen omdat er vooral zoveel nodig is en móet voor anderen? En……wie zorgt er voor jou?

Heb je behoefte om eens stil te staan? Stil te staan om te groeien. Even een stap uit de ‘waan van de dag’. Je eigen vicieuze cirkel eens van een afstand bekijken. Jouw doelen weer helder in beeld te krijgen. Te zien en te voelen waar jouw uitdagingen nog liggen. En STAPPEN te zetten, richting jouw doel! 

Stilstaan bij WIE jij bent en WAT jij wilt. En HOE je dit kunt realiseren. 

We hebben onze KRACHTEN gebundeld met de KRACHTcentrale in Huizen. Deze locatie én ruimte brengt ons de fijne aanvullende ingrediënten voor weer een geweldige dag. Een dag helemaal voor JOU!

Creëer voor jezelf en/of jouw werknemers de gelegenheid om de beste versie van zichzelf te worden!

Samen met mijn collegacoach Steffie van Veen (inspirator & motivator voor vrouwen) organiseer ik de training BODY & BRAIN BOOST.

Startend bij je zelfbeeld kom je steeds dichter bij de kern van jouw waarden en drijfveren. Zaadjes planten en groei gegarandeerd! Groei in je persoonlijke ontwikkeling, richting je doelen, binnen je werk en/of bedrijf!

– Boost voor je zelfvertrouwen –

– Boost voor het terugpakken van de regie – 

– Boost voor een leven zonder al te veel gedoe –

– Steviger staan –

– Boost voor je vitaliteit –

 

BODY & BRAIN BOOST VOOR BEDRIJVEN

Geluk leidt tot succes, en niet andersom.

Gelukkige werknemers werken beter samen, zijn efficiënter, presteren beter en zijn minder vaak ziek. Vitaliteit, inzetbaarheid en ziekteverzuim; voor de meeste organisaties en bedrijven veel besproken onderwerpen. Zeker in deze periode wordt er veel van ons, als werknemer én werkgever, gevraagd. Het kan best lastig zijn om oog te houden voor het welzijn van je werknemers. Wanneer er bij iemand iets wringt, zaken niet worden uitgesproken, signalen niet worden opgepikt, dan liggen zaken als miscommunicatie en frustraties op de loer. 

Ook hier geldt dat uiteindelijk het lichaam zal laten voelen waar het wringt, vaak als iemand al ver over zijn/haar grenzen is gegaan. En daar zit écht niemand op te wachten.

Een goed functionerend, succesvol team start dan ook bij elke werknemer zelf. Verantwoordelijkheid nemen, eerlijke (lastige) gesprekken aangaan, steviger staan en groeien in je rol/functie, je uitspreken over je waarden en drijfveren, helder en bewuster communiceren en je grenzen beter leren voelen en aangeven.

Met zelfreflectie creëer je inzicht en (weer) regie over je eigen leven. Bewuster worden van eigen ‘triggers’. Het anders leren kijken naar jezelf en daarmee naar jouw (werk)omgeving, jouw team, jouw collega’s.

Leidinggeven aan teams is ons beiden niet vreemd. Met Steffie’s management ervaring binnen de zorg en de mijne binnen het bedrijfsleven zien en komen we al snel tot de kern van de zaak. We stemmen de inhoud van de BODY & BRAIN BOOST dan ook altijd af op het desbetreffende vraagstuk van de organisatie.